Daily Taxi Haarlem

Met meer dan 10 jaar ervaring met ritten rondom Haarlem, Schiphol en andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunnen wij u de beste rit aanbieden. Comfortabel, flexibel en veilig reizen kunt u het beste doen bij Daily Taxi Haarlem. Een zakelijke reis of op vakantie. Of komt u terug van vakantie? Wij staan altijd voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen en wij zorgen ervoor dat wij binnen 15 minuten op locatie zijn. Eenvoudig, veilig en snel.

Wij bieden taxiritten aan voor een kwalitatief goedkope prijs. Bij ons staat voorop dat u het juiste bedrag betaalt voor de dienst die wij leveren. U betaalt bij ons nooit te veel voor een rit. Wij werken met vaste prijzen van uit alle steden.

Klik hier en bekijk onze vaste tarieven.

Naast standaard taxiritten verlenen wij ook zakelijk-, crew-vervoer en tours door heel Nederland. Onze grote taxibus brengt u op een snelle, veilige, comfortabele manier van A naar B. Bedrijfsuitjes, Tours, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals in Nederland en omgeving. Noem het maar op en wij regelen het! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbaar

24/7 Bereikbaar

Ervaren Personeel

Tel: +31 (0) 85 06 03 002
Whatsapp: 06 36 06 65 54
E-mail: Dailytaxihaarlem@gmail.com

NEEM CONTACT OP